Wenkbrauw styling

Wenkbrauwen omlijsten de ogen en kun je passend maken zodat het flatterend is bij jouw gezichtsvorm. Mooie wenkbrauwen zijn een aanwinst en geeft je een sprekende blik.
In de salon geef ik wenkbrauwbehandelingen volgens Mrs. Highbrow Amsterdam. Dit is de eerste brow bar van Nederland en een groot succes. De producten zijn van hoge kwaliteit en de methodes zorgen voor dè perfecte wenkbrauw!
In de salon kijken we samen naar de wenkbrauwvorm, jouw wensen en komen we daarna tot het gewenste resultaat.Ontharen:

De wenkbrauwen onthaar en modelleer ik door middel van: waxen en epileren. Er wordt milde wax gebruikt die alle (dons)haartjes verwijdert. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen behandelt met verzorgende producten.
Omdat brow styling een vak op zich is, wordt er ook aandacht aan het trimmen besteed.Tinting:

Wil je de wenkbrauwen verven? Dan kun je kiezen voor de verf van Refectocil of henna. De Refectocil verf blijft ongeveer 3 weken zitten en verft alleen de haartjes. Henna verft naast de haartjes ook de huid mee.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. Je mengt het puur en alleen met (rozen)water. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Supercilium en Dyotics Brow Henna kan 5 tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er thuis niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt.

De henna kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Hierdoor heb je tijdelijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.
De henna is beschikbaar in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin.Brow Styling:

Voor de ultieme Brow ervaring adviseer ik om voor de Brow Styling Compleet te kiezen. De wenkbrauwen worden passend bij jouw gezicht in model gebracht, getrimd, geverfd en geperfectioneerd met Mrs. Highbrow en Chelsea Beautique make-up. De cosmetica is long lasting zodat je de hele dag kunt genieten van mooie wenkbrauwen.

* Het waxen/epileren en trimmen van de wenkbrauwhaartjes kun je vinden onder de naam: Brow Styling Basic 

* Een wenkbrauwbehandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.Brow styling workshop 

Tijdens deze privé workshop leer je handige tips & tricks omtrent het vormgeven van de wenkbrauwen. Je leert stap voor stap hoe je de wenkbrauwen kunt “bijwerken” en hoe je deze met wenkbrauwproducten het mooiste kan laten spreken. Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, hoor ik het graag. Na de workshop is er ook de mogelijkheid om diverse wenkbrauwproducten aan te schaffen voor thuisgebruik.

* Duur van de workshop is ongeveer 60 minuten.