Een grondige reiniging is de eerste stap in een doeltreffende gelaatsverzorging, want een gereinigde huid heeft een groter opnamevermogen waardoor de verzorgingsproducten gemakkelijker in de huid dringen. De reinigingemulsies verwijderen grondig en mild vuildeeltjes, talg en make-up. Tonics met of zonder alchohol verwijderen de laatste residuen van het water en eventuele restjes van reinigingsproducten. Voor een intense dieptereiniging van de huid kun je kiezen voor een enzyme peeling of een micro peeling. Deze verwijderen dode huidcellen en maken de huid glad.
De CLEAN & ACTIVE lijn heeft diverse producten. Zo heb je o.a keuze uit: cleansing tonic met of zonder alcohol, cleansing gel, cleansing milk & cleansing foam. Make-up verwijder je zacht en grondig met de eye make-up remover. Speciaal voor gevoelige ogen en laat geen irriterend olielaagje achter. Tevens kalmeert het de huid. CLEAN & ACTIVE bevat onder andere: aloë vera -extract, brandnetelextract, panthenol en allantoïne. Producten verkrijgbaar vanaf €18,30.

In de HYALURONIC producten wordt hyaluronzuur van verschillende moluculaire grootten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand effect zorgt. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen. Naast dit hydraterende en opvullend effect stimuleert het ook de celvernieuwing en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Rimpels en lijntjes worden merkbaar gladgestreken. De producten van HYALURONIC zijn voor alle huidtypes geschikt. Producten verkrijgbaar vanaf €39,00.

A CLASSIC bestrijdt huidveroudering ten gevolge van externe invloeden. Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en het herstelmechanismen van de huid. Klapp maakt gebruik van zuivere retinol in combinatie met andere hoogwaardige ingrediënten voor huidverbetering. Producten verkrijgbaar vanaf €57,70.

IMMUN werd als verzorgingssysteem ontwikkeld om het huideigen afweersysteem te versterken. Dankzij het gebruik van de nieuwste biotechologische werkstoffen hervindt de huid haar natuurlijk evenwicht. Vooral de droge en gevoelige huid faalt vaak in haar beschermingsfunctie. IMMUN helpt de huid een beschermingsschild op te bouwen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals chemische prikkels en overmatige UV-straling. Vrije radicalen worden afgeremd. Door de producten van IMMUN te gebruiken, reageert de huid minder gevoelig op invloeden van buitenaf en is beter beschermd. Het biedt verzachting bij irritaties en het hydrateert de huid. Producten verkrijgbaar vanaf €30,80.

De SKIN NATURAL producten bevatten de actieve stof aloë vera barbadensis, die afkomstig is van de aloë vera plant, waarvan de helende werking al 5000 jaar bekend is. Het extract wordt gewonnen uit verse planten uit Mexico van biologische teelt. In de huidverzorging zitten diverse werkstoffen zoals vitamine E, peptiden en appelzuur. Het werkt herstellend, kalmerend, hydraterend en stimuleert de celvernieuwing van de huid. SKIN NATURAL is geschikt voor alle huidtypes, maar met name een veeleisende, gevoelige huid. De Aloë vera Cream heeft trouwens een heerlijke gel/creme textuur. Producten verkrijgbaar vanaf €38,00.

BETA GLUCAN is speciaal voor de allergische en reactieve probleemhuid. De producten uit deze serie bevatten geen parfum, chemische emulgatoren, kleurstoffen, en chemische bewaarmiddelen. Er werd een hydraterend ingredient met conserverende eigenschappen geïntegreerd in de formule. Het actieve bestanddeel Beta Glucan helpt de gevoelige huid om allergenen af te blokkeren en zich zo beter te beschermen tegen externe invloeden. De celoppervlakken van het menselijke immuunsysteem bevatten Beta Glucan-receptoren, waarop Beta Glucan zich vastzet. Op deze manier worden indringende allergene stoffen afgeweerd en kan er een ware beschermingsmantel van binnenuit opgebouwd worden. Tegelijkertijd worden de vorming van rimpels en lijntjes verminderd. Samen met ingrediënten zoals aloë vera, panthenol, distelolie, hyaluronzuur, macademianootolie en squalaan van plantaardige afkomst zorgt het voor een zachte verzorgende huid. Producten verkrijgbaar vanaf €20,80.

C PURE gebruikt de kracht van vitamine C. De unieke formule van C PURE richt zich op de probleemzones van de huid. Het blokt vrije radicalen af, stimuleert de opbouw van collageenvezels in het bindweefsel en gaat vochtverlies tegen. De werkstoffen hebben een vochtverzorgende werking en geven de huid veerkracht en elasticiteit. Een verzorging met kalmerende, verhelderende en egaliserende werking. Ook geschikt voor een huid die last heeft van pigmentatie. C PURE geeft de huid een energieboost voor een normale of droge huid. In de producten zitten onder andere: hydrolite, hyaluronzuur, vitamine A/E en aloe vera. Producten verkrijgbaar vanaf €30,30.

De ASA PEEL is een huidvernieuwingsprogramma. Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar. Rimpels worden dieper en activiteit in de onderste huidlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Het voelt niet meer strak en elastisch aan. Door een behandeling met producten die fruitzuren bevatten, bereik je in de kortste keren een langdurig resultaat. De ASA PEEL crème is het beste in combinatie met een ASA PEEL gezichtsbehandeling. Een fruitzuurbehandeling: versnelt de celdeling, schilfert de verdikte bovenste hoorlaag af, verbetert de hydratatiegraad van de huid en verhoogt de productie van collageen/elastine. Het vermindert pigmentvlekken en rimpels. Kortom een effectieve boost voor de huid. De crème is ook los van het huidvernieuwingsprogramma te gebruiken om ‘s nachts de huid te verzorgen voor rimpels, pigmentvlekken en oneffenheden. Producten verkrijgbaar vanaf €41,30.

Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is ook uitermate geschikt als dagelijkse verzorging. Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen.

DP Dermaceuticals

  • Cover Recover SPF30 kost €89,00 
  • De Anti-oxidant Cocktail, Brite Lite & Vitamin Rich Repair zijn €99,00 per stuk
  • Tri Phase Cleanser kost €49,00 
  • Clini Prep kost €19,95