Wakker worden met mooie gevormde wenkbrauwen, gekleurde lippen en/of opstaan met sprekende blik?
Permanente make-up is de ideale oplossing voor elke vrouw die graag make-up draagt, maar weinig tijd heeft of die bijvoorbeeld de vaardigheid niet in de hand heeft. Het accentueert jouw persoonlijke schoonheid en je hebt er bovendien voor lange tijd plezier van.
Met permanente make-up kun je de wimpers optisch voller laten lijken. Door de wenkbrauwen vorm te geven, komt je gezicht weer in balans en gekleurde lippen laat je gezicht stralen. Sunseeree is Allround PMU specialist.
In de salon kun je terecht voor: Powder brows – Eyeliner & Infralash – Full lips & Lip blush.

De behandeling & Intake: 

Voor een behandeling wordt er altijd een intake gesprek ingepland. Hier bespreken we samen wat de wensen en de mogelijkheden zijn voor het beste resultaat. Tijdens de intake krijg je alle belangrijke informatie over de producten en de behandeling. Ook bespreken we eventuele risico’s en de gezondheid, zodat we gerust en veilig kunnen beginnen aan de permanente make-up.
Bij een intakegesprek tekenen we een voorbeeld op het behandelgebied. Zo kun je een indruk krijgen van het resultaat. Bovendien krijg je altijd een persoonlijk advies over de vorm en kleuren. Na de intake kan de behandeling worden ingepland.
Bij de prijs zit 1 nabehandeling inbegrepen. Deze nabehandeling volgt na 6 a 7 weken na de eerste behandeling. De huid is dan genezen. Daarna kan de permanente make-up geperfectioneerd worden. 

Praktische overige informatie:

  • Wens je verdoving tijdens de behandeling? Dan dien je dit zelf aan te vragen bij de huisarts en mee te nemen naar de afspraak. Het gaat hier om de EMLA crèmeEen PMU-specialist mag wettelijk geen verdoving vanuit eigen behandelplek aanbieden aan de klant. Vaak wordt een behandeling gegeven zonder verdoving, omdat het niet perse pijnlijk hoeft te zijn. 
  • Per behandelgebied kan de nazorg wisselen. Alle informatie over de nazorg krijgt u tijdens de intake en/of na de behandeling.
  • Permanente make-up is semi-permanent en dus geen tattoo. Mocht je in der loop van de tijd de permanente make-up willen opfrissen, dan is een “touch up” behandeling mogelijk.
  • De pigmenten kunnen niet in de huid gaan verkleuren. Dus geen rode of groene wenkbrauwen in loop van der jaren. Het bevat een zeer hoge pigmentconcentratie waardoor het beter en sneller in de huid blijft zitten na plaatsing. Hierdoor kan de specialist zachter op de huid werken, wat ook minder pijn betekent. Littekenvorming is nagenoeg uitgesloten. Ook onder invloed van zonlicht zal het pigment alsnog stabiel in de huid blijven zitten. 
  • Bij elke behandeling wordt er een nieuwe en steriele naald gebruikt. De naald wordt gekozen door de specialist afhankelijk van de gewenste resultaten, het behandelgebied en de huidtype. 

Touch up behandeling

De prijzen voor de touch up behandelingen gelden uitsluitend voor klanten, waarbij de permanente make-up in de salon van Beauty by Sunseeree is gezet. De touch up behandeling dient plaats te vinden binnen 18 maanden na de laatste behandeling. Heb je al permanente make-up dat elders is gezet en wil je een touch up? Dan kun je vrijblijvend langskomen voor een intake gesprek. Na de periode van 18 maanden geldt geen touch up behandeling meer, maar wordt het normale tarief gerekend.

Voor contact/vragen verwijs ik je graag door naar de contact pagina.