Algemeen

Wakker worden met volle wimpers zonder gebruik van mascara. Wie wilt dat nu niet? Dat kan met wimperextensions! Tijdens deze behandeling wordt er één of meerdere wimperextensions op één natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Doordat de haren dicht op elkaar worden gezet is het verschil tussen de extensions en uw eigen wimpers niet te onderscheiden.
Het effect wat u wilt bereiken kunt u zelf kiezen. Van een natuurlijke tot glamoureuze, diva look! In samenspraak kan ik met u tot het gewenste resultaat komen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies.

In de salon kunt u terecht voor de: One by one wimperextensions of de Russian volume wimperextensions. 

* Voordat de behandeling begint is het belangrijk dat de wimpers goed schoon en olievrij zijn. Ik wil u graag verzoeken om zonder oogmake-up naar de salon te komen. Voor de behandeling begint zal ik de wimpers nogmaals schoonmaken en checken. Voor- en nadelen

 • Wimper extensions zijn niet schadelijk voor uw ogen of voor uw natuurlijke wimpers.
 • De lengte, dikte en krul van de extensions zijn aan te passen aan uw wensen.
  Ook kunt u alles doen nadat de wimpers zijn gezet. Zoals zwemmen, douchen, naar de sauna gaan etc. Echter dient u zich wel aan de geadviseerde nazorg tips te houden om zo lang mogelijk te genieten van uw wimperextensions.
 • Altijd een verzorgende en stralende look passend bij uw gezicht.
 • Het is tijdbesparend in uw beauty routine en ideaal voor een druk bestaan.
 • Wakker worden met een mooie oogopslag. Ook dient u wel rekening te houden met een aantal belangrijke punten:
  – Wimperextentions dienen gezet te worden door een gecertificeerde en ervaren wimperstylist met de juiste apparatuur en/of benodigdheden.
  – Wimperextensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden.
  – De nazorg moet strikt gevolgd worden om de levensduur van de wimpers te handhaven.
 • De behandeling is pijnloos.
 • U heeft geen last meer van uitlopende mascara en maakt bovendien wimperverven, mascara en wimperkrullen overbodig.
 • Geen trosjes wimpers bij elkaar geplakt of gebruik van wimperstrips nodig.
 • Ze geven volume en kleur aan de eigen wimpers.
 • De wimperextensions zullen uiteindelijk uitvallen samen met uw eigen wimper. Dit is heel normaal en iedereen heeft een eigen groeicyclus. Als u de look wilt behouden, zou u de wimperextensions op moeten vullen in de salon. Dit kan na 2, 3 of 4 weken. Daarna wordt de prijs van een nieuwe set gerekend. Voor de russian volume wimperextensions zou ik adviseren om om de 2, 3 weken op te vullen.


Opvullen

Wimperextensions worden geplaatst tussen uw eigen wimpers. Een natuurlijke wimper valt vanzelf uit en neemt daarbij de extension mee. Dit is een natuurlijk proces en is niet te voorkomen.
Het verschilt per persoon hoe snel dit gaat en hoeveel wimpers eruit vallen. Normaal blijft een eigen wimperhaartje 6 tot 8 weken groeien. Die groeicyclus kan per persoon verschillen. De “babyhaartjes” zullen tijdens een opvulbehandeling verlengd worden. Gemiddeld worden wimperextensions per 2 of 3 weken opgevuld. De regel is wel, hoe sneller u een opvulbehandeling neemt, hoe voordeliger het per keer is omdat er minder wimperextensions nodig zijn.Verzorging wimperextensions & Nazorg

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw extensions dient u de onderstaande adviezen goed te volgen:

 • Nadat de wimpers zijn gezet moet in de eerste 24 uur contact met water en stoom vermijdt worden. Zo kan de lijm volledig uitharden en goed hechten.
  Dus niet naar de sauna of zwemmen. Tijdens het douchen komt er ook stoom vrij en is het risico groot dat de wimpers nat worden. Ik adviseer uw gezicht te reinigen met bijvoorbeeld een washandje. Na 24 uur kunt u uiteraard uw activiteiten weer oppakken. Echter kunt u stromend water direct op uw wimpers beter vermijden.
 • Probeer niet in uw ogen te wrijven tijdens het reinigen van uw gezicht. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Gebruik geen handdoek of watjes om de wimpers te drogen ivm pluisjes die aan de wimpers kunnen blijven zitten. Wilt u uw wimpers reinigen? Probeer dit voorzichtig verticaal te doen.
 • Beautyproducten zoals reiniging en make-up remover op oliebasis kunt u beter volledig vermijden. De olie zorgt er namelijk voor dat de lijm aangetast wordt, als gevolg dat de wimperextensions sneller zullen uitvallen.
 • Een wimperkrultang is niet nodig en niet aan te raden bij wimperextensions.
 • Borstel de wimpers elke dag met een mascaraborstel zonder product om de wimpers mooi in model te houden. (Dit krijgt u van mij mee na de behandeling)
 • Wrijf niet horizontaal in uw ogen, hierdoor kunnen de wimpers afbreken. Trekken aan de wimpers wordt ook niet aangeraden.
 • Verwijder nooit de wimperextensions zelf, maar laat dit altijd in de salon doen. De wimpers zitten vast met een speciale lijm, die alleen opgelost kan worden met een daarvoor bestemde gel remover.
 • U hoeft geen mascara te gebruiken. Als u toch een mascara wilt gebruiken, wordt er een mascara op waterbasis geadviseerd. Als u andere mascara gebruikt kan het gaan klonteren en kunt u het lastig verwijderen. Mascara op waterbasis dient u alleen op de puntjes van de wimpers aan te brengen dus niet vanaf de aanzet. Na gebruik altijd goed uitspoelen met water ivm hygiëne.
  Heeft u russian volume wimperextensions? Dan raad ik gebruik van mascara af. De gemaakte waaiertjes (wimperextensions) zullen sneller sluiten en de neiging hebben om aan elkaar te gaan plakken of sluiten. Dit zou zonde zijn.
 • Eyeliner of oogpotlood gelieve met een wattenstaafje verwijderen met een reiniging zonder olie. Warm water is voldoende.

 • Meer informatie over de prijzen kunt u vinden op de: Prijslijst.