In de beauty salon kun je terecht voor een volledige en professionele make-up look. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of in combinatie met een andere schoonheidsbehandeling. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Merken waarmee ik werk zijn onder andere: Mac Cosmetics, Anastasia Beverly Hills en Mrs Highbrow.• Dagmake-up & Avondmake-up (+/- 30 a 45 minuten) 

Voor de make-up look kun je aangeven wat je zelf mooi vindt. Inspiratiefoto’s zijn altijd leuk om te laten zien, zodat we dat kunnen verwerken in de visagie. Je kunt je ook laten adviseren en iets nieuws uitproberen. Mocht je een bepaalde gelegenheid hebben of een thema, laat het vooral even weten.• Make-up workshop (+/- 90 minuten)

Dit is een privé workshop waar we samen kijken naar jouw make-up wensen.
Wil je leren hoe je een volledige dag of avond make-up aanbrengt? Wil je meer leren over contouren/shapen en highlights aanbrengen in het gezicht? Stap voor stap maak je kennis met diverse visagietechnieken, beauty tips en de producten. Misschien heb je thuis een aantal make-up producten waar je eigenlijk geen raad mee weet. Geen probleem! Neem ze vooral mee naar de workshop, zodat ik je kan adviseren hoe je ze het beste kan toepassen.

Tijdens de workshop krijg je uitgebreide uitleg, begeleiding en advies. Uiteraard ga je zelf ook aan de slag, zodat het een leerzame ervaring wordt. Als je meer tips en tricks wilt leren ben je van harte welkom onder het genot van een hapje en een drankje.• Brow styling workshop (+/- 60 minuten)

Tijdens deze privé workshop leer je handige tips & tricks omtrent het vormgeven van de wenkbrauwen. Je leert stap voor stap hoe je de wenkbrauwen kunt “bijwerken” en hoe je deze met wenkbrauwproducten het mooiste kan laten spreken. Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, hoor ik het graag. Na de workshop is er ook de mogelijkheid om diverse wenkbrauwproducten aan te schaffen voor thuisgebruik.