Wil je nog effectiever jouw huidbehoeftes aanpakken? Dan kan ik absoluut een Klapp cosmetics treatment aanbevelen. Dit is een luxe gezichtsbehandeling waarbij we gericht werken aan het verbeteren van de huid op basis van jouw huidconditie. We werken met de producten uit de treatmentset om het gewenste resultaat te behalen. De werkstoffen in de set zijn hoogwaardig en nog meer geconcentreerd. Alle treatments kun je ook krijgen in een kuurverband. Het is een hele beleving en geen enkele treatment is hetzelfde. Door de producten ook thuis te gebruiken versterk je de werking van de behandeling en verleng  je het effect. Voel de heerlijke huidverzorging en zie de resultaten!Hyaluronic Multiple Effect


• Huidtype-huidconditie:

Vochtarme huid die droog en trekkerig aanvoelt. De huid ziet dof, verliest stevigheid en/of heeft droogtelijntjes.


• Werking:

Bij de hyaluronic treatment staat het hydrateren van de huid centraal. Een hoge dosering laag en hoog moleculair hyaluronzuur dringt diep in de huid en vult het vochttekort aan. Het is een intense vochtverzorging die de huid laat stralen en haar glans en stevigheid teruggeeft. De producten uit de treatment bevatten o.a. lumiskin, antarcticine, pentavitin, algen, vitamine E en druivenpitolie.
Het stimuleert tevens de collageenproductie en bescherming tegen vrije radicalen.


• Behandeling:

We beginnen met een reiniging van de huid. Vervolgens wordt er een peeling op de huid aangebracht die we inmasseren. Daarna wordt het unieke bubble mask aangebracht wat een ware sensatie voor de huid is. De huid wordt behandeld met een verzorgend concentraat en krijgt ten slotte een gelaatsmassage die wordt uitgevoerd met een hydraterende jelly. Als afsluiting masseren we een voedende creme op het gelaat. Het overige product krijgt u mee naar huis.

• Prijs: € 79,95 per behandeling. In kuurverband (3 behandelingen binnen 1 maand) € 225,00.C Pure Face Infusion

• Huidtype-huidconditie:

Voor een huid die wel een boost kan gebruiken. Zeer geschikt voor een vale, vermoeide, rokershuid. Voor een huid met pigmentvlekken en/of een vochttekort. Ook ideaal voor zonaanbidders.

• Werking:

De hoge dosering van vitamine C plus de unieke formule van C PURE, richt zich op de probleemzones van de huid. Het blokt vrije radicalen af, stimuleert de opbouw van collageenvezels in het bindweefsel en gaat vochtverlies tegen. De vochtverzorgende werking geeft de huid haar veerkracht en elasticiteit terug. Het is een verzorging met een kalmerende, egaliserende en verhelderende werking. De huid ziet er glad, fris en jong uit.

• Behandeling:

We beginnen met het reinigen van de huid. Daarna wordt een enzym peeling vermengt met de essential powder wat we 5 minuten inmasseren. Vervolgens wordt de huid behandelt met een peeling gel. Het masker bevat hoogwaardige vitamine C, aloe vera en panthenol. Dit kan een prikkelende ervaring geven. Hierna wordt een voedend concentraat aangebracht. Na deze stap masseren we met een relaxing cream als afsluiting. Het overige product krijgt u mee naar huis.

• Prijs: € 79,95 per behandeling. In kuurverband (3 behandelingen binnen 1 maand) € 225,00.A Classic Power Boost


• Huidtype-huidconditie: 

Voor de rijpere huid met fijne lijntjes, rimpels en/of pigmentvlekken.


• Werking: 

Het stimuleert de regeneratie van de cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit en vermindert rimpels. Het geeft een detox effect en maakt de huid voller van binnenuit.


• Behandeling:

We beginnen met het reinigen van de huid. De enzyme gel peeling wordt op het gezicht, hals en decolleté aangebracht. Deze wordt ingemasseerd en mag 10 minuten inwerken. De booster emulsion wordt aangebracht tot hij volledig is opgenomen in de huid. Het peel off masker mag minstens 15 minuten op de huid blijven. Voor de massage gebruiken we de bijbehorende creme. Als afsluiting brengen we een verzorging aan uit de A Classic lijn.

• Prijs: € 79,95 per behandeling. In kuurverband (3 behandelingen binnen 1 maand) € 225,00.IMMUN Hydra Collagen Silk Intensive

• Huidtype-huidconditie:

Voor een vochtarme huid die gevoelig reageert en een mooie oppepper kan gebruiken.


• Werking: 

De producten uit de treatment bevatten o.a. marine collageen, hyaluronzuur, vitamine E, distelolie en glycerine.
Het vochttekort in de huid wordt aangevuld door de combinatie van deze ingrediënten. Het versterkt de weerstand van de huid en helpt de huid een beschermingsschild op te bouwen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid kalmeert en voelt zacht aan.

• Behandeling:

We beginnen met het reinigen van de huid om vervolgens een enzyme peeling in te masseren op gelaat, hals en decolleté. De huid wordt verzorgd met een zeer verzorgend ampul. De massage op het gelaat wordt uitgevoerd met een voedend collageenmasker. We sluiten de behandeling af met een product wat de huid optimaal hydrateert.

• Prijs: € 79,95 per behandeling. In kuurverband (3 behandelingen binnen 1 maand) € 225,00.ASA PEEL


• Huidtype-huidconditie:

Voor een vermoeide huid die glansloos en vlekkerig is. Geschikt voor een dikke huid of een verouderde huid met rimpels en lijntjes. 

• Werking:

De ASA PEEL treatment is een huidvernieuwingsprogramma waarbij een zeer hoge concentratie aan fruitzuren op de huid wordt aangebracht. Het zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt afgeschilferd zodat het haar normale huiddikte weer terugkrijgt. De hoog gedoseerde ingrediënten zorgen voor dat pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar worden. Het verhoogt de collageen en elastineproductie en stimuleert de energietoevoer van de huid. De celdeling gaat zich versnellen.


• Behandeling:

We beginnen met het reinigen van de huid. Daarna bereiden we de huid voor met een pre-cleansing product. Vervolgens wordt het masker aangebracht met de fruitzuren. Dit mag 30 minuten intrekken. Het masker geeft een prikkelende, tijdelijk brandend effect vanwege de werking. Door de stimulering wordt de huid tijdelijk rood. Na het masker wordt het gezicht gereinigd en sluiten we de treatment af met een voedende huidverzorging. Na de behandeling krijgt u deels de afsluitverzorging mee naar huis.

• Prijs: € 89,00 per behandeling. In kuurverband (3 behandelingen binnen 1 maand) € 240,00.