Lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage rug: 

Bij de rugmassage wordt de rug inclusief de nek en schouders gemasseerd. De combinatie van lichte druk en diepte massage zorgt voor een heerlijke ontspanning. De spieren zullen soepeler aanvoelen en de huid plus spieren ervaren een betere doorbloeding.
* Voor de rug/nek/schoudermassage kunt u kiezen voor een behandeling van 30 of 45 minuten.


Lichaamsmassage: 

Bij deze behandeling worden de rug, nek, schouders, armen en benen gemasseerd voor de ultieme ontspanning. De spieren zullen na de massage soepel aanvoelen, de huid ervaart een betere doorbloeding. Hier wordt ook de druk afgewisseld, zodat u na de massage helemaal relaxed bent.
* Duur van de behandeling: 60 minuten.


Beenmassage:

Heeft u last van vermoeide benen na een lange dag werken of staan? Dan is deze massage erg fijn om stijve benen te laten ontspannen.
Opgehoopte afvalstoffen in uw lichaam zullen door middel van de massage afgevoerd worden, zodat uw benen weer aangenaam voelen.
* Duur van de behandeling: 30 minuten.


Voetmassage: 

Voeten krijgen dagelijks veel te verduren. Een voetmassage werkt ontspannend, verbetert de doorbloeding en helpt de afvalstoffen te laten afvoeren. Uw voeten zullen weer soepel en fijn aanvoelen.
* Duur van de behandeling: 25 minuten.


Workshop Partnermassage:

Tijdens deze workshop leer je samen met jouw partner een aantal fijne massagetechnieken die zorgen voor een aangename ontspanning. In de salon worden jullie ontvangen en zullen jullie om de beurt plaats nemen op de behandelstoel waar ik jullie begeleid tijdens een rug/schouder/nekmassage. Een leerzame en liefdevolle ervaring waar jullie thuis nog veel plezier van hebben. 
* Duur van de behandeling: ca. 75 minuten.