Informatie


Even voorstellen:

Ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt. Ik stel mezelf graag voor, zodat je een beeld hebt wie nu precies de persoon achter Beauty by Sunseeree is.
Ik ben Sunseeree, 30 jaar en trotse moeder van een dochter en een zoon. Samen met mijn man en gezin woon ik in het gezellige Noord-Brabant.
Als klein meisje pakte ik al de make-up van mijn moeder en kreeg van haar de vrijheid om hiermee te experimenteren. Mijn moeder was zelf ook schoonheidsspecialiste. Niet gek dat ik zo jong in de beautywereld terecht ben gekomen en mijn passie voor uiterlijke verzorging heb ontwikkeld. Op mijn 17e heb ik mijn opleiding als schoonheidsspecialiste afgerond en ben werkzaam geweest in diverse salons en voor een bekende parfumerie. Ik kan intens genieten om mensen in de watten te leggen en mijn passie te delen. Ik geloof dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven, maar vooral dat je jezelf niet moet vergeten. Je bent het waard om verwent te worden en quality time met jezelf geeft rust, maakt je mooi en doet stralen. Met dat motto, een positieve vibe en persoonlijke aandacht wil ik graag mijn klanten tot dienst zijn.

In 2011 ben ik gestart met een eigen blog en Youtube kanaal. Dit begon met beauty video’s, maar combineerde ik met video’s over mijn zwangerschap en het gezinsleven. Dit werd zo’n groot succes dat mijn hobby ook mijn parttime baan werd. Als online influencer werkte ik vanuit huis en zorgde ik daarnaast fulltime voor mijn gezin. Best een flinke uitdaging! Hoe vermoeiend het gezinsleven kan zijn, ik wilde goed voor mezelf blijven zorgen. 

De “feel good vibe” is zoals je al kunt merken erg belangrijk. Hoe leuk de online wereld en het werk ook is, van binnen ligt mijn hart bij de beauty branche. Vaak heb ik verzoeken gekregen voor bruidsmake-up, massages of behandelingen. Ik kon het niet meer negeren. Ik moet gewoon doen waar ik goed in ben. Nu de kinderen iets ouder zijn voelt het alsof de tijd nu juist is om eindelijk op te pakken waar ik begonnen was. Vol bruisende energie ben ik de uitdaging aangegaan en run ik nu mijn eigen bedrijf. Zo is Beauty by Sunseeree ontstaan.Werkgebied:

• Ik werk vanuit mijn salon aan huis en werk alleen op afspraak. Als je een afspraak bij mij maakt zal ik gelijk het adres doorgeven in Etten-Leur. Er is voldoende gratis parkeerplek voor de deur.

• Beauty by Sunseeree heeft op het adres: Stationsplein 25 in Etten-Leur een studio waar onder andere make-up workshops, bruidsmake-up en cursussen voor professionals worden gegeven.

Afspraak maken:

• Je kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Mocht ik de telefoon niet kunnen beantwoorden, kun je altijd een voicemailbericht inspreken met jouw naam, telefoonnummer waarop je teruggebeld wilt worden en jouw vraag. Dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Er is ook een optie om een WhatsApp-bericht te sturen. T: 0611281811. 

• Daarnaast ben ik bereikbaar per e-mail via: info@beautybysunseeree.nl


Betalingen:

Ik wil je vriendelijk verzoeken om contant te betalen. Er kan ook via een “Tikkie” betaald worden. Dit is een bericht die ontvangen wordt via WhatsApp, waarna je eenvoudig online de betaling kunt overboeken. In overleg is er ook een mogelijkheid om het bedrag van tevoren naar mij over te maken.


♥ Tip:
Wil je iemand verrassen of verwennen? Het is mogelijk om een cadeaubon te schenken. Uiteraard in een feestelijke verpakking inclusief een verrassing.