Bereik jouw droomhuid!

Voor ieder huidtype een passende gezichtsbehandeling.

Cosmetica:

Get glowy healthy skin!

Elke huid is uniek en heeft andere behoeftes. Bij iedere gezichtsbehandeling wordt door middel van een huidanalyse goed naar het gezicht gekeken. Op basis van de huidconditie wordt de huidverzorging gekozen. Het kan daarom gerust zijn dat bij een nieuwe gezichtsbehandeling andere producten worden gekozen. Altijd verzorging op maat! Klapp Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Het merk KLAPP bestaat al meer dan 35 jaar en is bovendien wereldwijd bekend door zijn innovaties waaronder zijn verse stamceltherapie, Retinol( Vit A), Vitamine C, Hyaluron en de ASA PEEL ®Internationale onderscheidingen. Daarnaast ben ik groot fan van Korean Skin Care. De Aziatische benadering van huidverzorging is toch anders dan de Westerse. Daarom combineer ik het beste van beide werelden, zodat ook een gevoelige huid weer in balans komt. Denk aan mooie Koreaanse huidverzorging van Beauty of Joseon en Pyunkang Yul

Kennismakingsbehandeling

Ben je nieuw in de salon? Probeer eens de kennismakingsbehandeling. Dit is een volledige gezichtsbehandeling inclusief een ontspannende gelaatsmassage.

Basisbehandeling:

Reiniging
Dieptereiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Gezichtsmasker op basis van uw huidconditie
Hoofdhuidmassage of handmassage
Verzorgende dagcrème

Verwenbehandeling bestaat uit: 

Reiniging
Dieptereiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Brow styling – waxen – trimmen – epileren
Ontspannende gelaatsmassage incl. nek en schouders
Gezichtsmasker op basis van uw huidconditie
Hoofdhuid of handmassage
Verzorgende dagcrème

Toe aan een uitgebreide gezichtsbehandeling?

In de salon zijn er diverse gezichtsbehandelingen waaronder de deluxebehandeling met extra opties waaruit je kunt kiezen. Bij elke behandeling kijken we goed naar de huidconditie, zodat we de producten op maat kunnen aanpassen.

Deluxebehandeling bestaat uit: 

Reiniging
Dieptereiniging
Stomen
Verwijderen van onzuiverheden
Brow styling – waxen – trimmen – epileren
Waxen van bovenlip of kin
Ontspannende gelaatsmassage incl. nek en schouders
Gezichtsmasker op basis van uw huidconditie
Hoofdhuid of handmassage
Verven van wimpers of wenkbrauwen
Extra ampul voor het gezicht
Verzorgende dagcrème

We want more!

Soms heeft je huid een extra boost nodig of juist een stukje rust. Je kunt bij elke behandeling lichttherapie inzetten om sneller bij jou huiddoel te komen.

Heb jij het al geprobeerd?

Extra voor de huid:
Het is ook mogelijk om HC9 lichttherapie toe te voegen aan de gezichtsbehandeling voor een extra boost.
Tijdens een lichttherapie-sessie wordt er gebruik gemaakt van kleuren en LED-licht. Elke kleur (rood, blauw, groen, geel) heeft een bepaalde werking, golflengte en penetratiediepte. Zo kun je gericht op een ontspannende manier werken aan het verbeteren van de huidconditie.

Werking:
• Verbetering van de bloedsomloop
• Minimalisering van fijne lijntjes en rimpels
• Minimalisering van porien
• Verbetering van de huidtextuur en huidversteviging
• Vermindering van onzuiverheden van de huid
• Vermindering van huidirritaties en sneller herstel
• Werkt zonder de huid te verhitten of te beschadigen
• Vermindert leeftijd en milieugerelateerde pigmentvlekken
• Lichtere huid
• Makkelijk en veilig in gebruik
* Duur: 15 minuten – € 15,00.

Huidverbetering

Dermapen 4 is ‘s werelds beste apparaat met micro-needling. Een cocktail van hoogwaardige werkstoffen worden in de huid gebracht door de kleine kanaaltjes die de Dermapen 4 maakt in de huid. De werkstoffen voor een specifiek huidprobleem komt gelijk in de juiste huidlaag terecht. De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger. De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder. Neem eens een kijkje op deze pagina.

Peelings zijn een effectief middel om diverse huidproblemen gericht te behandelen. Ze kunnen beschadigingen door de zon, pigmentvlekken en oppervlakkige acnelittekens verzachten of de huid verstevigen. De huid ziet er zichtbaar frisser, gladder en egaler uit. Bovendien bevordert fruitzuur de collageenproductie en vermindert het fijne lijntjes in het gezicht. De koningin van Klapp cosmetics namelijk de ASA PEEL. Een peelingmasker die in een aparte behandeling wordt aangeboden als huidvernieuwingsprogramma.

Bij een bindweefselmassage pak je met diverse massagegrepen het onderhuidse bindweefsel aan met daarbij de spieren in het gezicht. Het is een intensieve behandeling die ook wel eens de “natuurlijke face lift” genoemd wordt vanwege het liftende effect. Het doel van de behandeling is om de doorbloeding te stimuleren, verklevingen uit de huid te halen en ervoor te zorgen dat jouw huid zichzelf beter gaat herstellen. De stevige massagetechnieken zorgen in het bindweefsel dat de huid collageen en elastine aanmaakt.

Dermaplaning

Bij dermaplaning worden donshaartjes en dode huidcellen op een veilige en pijnloze manier van de huid verwijderd met een mesje van chirurgisch staal. De huid is glad, stralend en huidverzorging kan beter opgenomen worden. Bovendien blijft make-up mooier en beter op de huid zitten. De behandeling wordt uitgevoerd met de hoogwaardige producten van SPA Salonnepro.

Dermaplaning Luxe bestaat uit: 

Huidanalyse
AHA Reiniging
Enzymatische peeling
Dermaplaning
Hyaluronic toner
Bioactive Vitamine C
Ampul aangepast op huidtype
BioCellulose Masker
Dagverzorging + SPF50

* Dermaplaning is ook mogelijk als basic behandeling. Dit is: Huidanalyse – Reiniging – Dermaplaning – Verzorging & SPF

Een grote misvatting over Dermaplaning is dat de haartjes altijd dikker en donkerder terug groeien. Bij Dermaplaning richten we ons namelijk op de vellus haren. Vellus haar is niet-gepigmenteerd, kort, dun en donsachtig lichaamshaar. Dermaplaning is niet bedoelt om terminaal haar te verwijderen.De donshaartjes die verwijderd worden, groeien met dezelfde kleur en dikte terug.Dit komt omdat de behandeling de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet veranderd.Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft Dermaplaning geen invloed op degroei van de haartjes in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smallepunt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donshaartjes zijn verwijderd en weer beginnen te groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker en stugger terugkomt, maar dat is niet zo. Nadat het haartje weer volledig is terug gegroeid, voelt deze weer precies hetzelfde als voorheen.

Dermaplaning is niet hetzelfde als scheren (facial shave). Dermaplaning is intensiever en wordt uitgevoerd met een speciaal gevormd scalpelmesje, waarbij een facial shave met een scheermesje gedaan wordt. Bij Dermaplaning wordt er naast de donshaartjes, ook veel dode huidcellen en vuil weggenomen, waarbij dit bij een facial shave aanzienlijk minder is.

 

– Geïrriteerde, zeer gevoelige of (zon)verbrande huid
– Actieve rosacea, de rosacea huid kan geïrriteerd en ontstoken raken
– Actieve acne
– Veel terminaal haar op het te behandelen gebied
– Bij infecties, de infectie kan zich verspreiden (ook koortslip)
– Bij open wondjes
– Diabetes welke niet onder controle is
– Gevoelig voor keloïde littekens (overmatig littekenweefsel dat zich verder uitbreidt dan de wond)
– Bij het gebruik van Roaccutane, retinoïden, hydrocortisonen of antibiotica
– Eczeem en psoriasis op het te behandelen gebied
– Botox of fillers moeten minimaal 14 dagen “rusten” voordat Dermaplaning toegepast wordt
– Bij Actinische Keratose
– Bij huidkanker.

Na de behandeling kan de huid een beetje rood of gevoelig zijn. Echter is er geen “downtime”. De behandeling wordt altijd afgesloten met een SPF50 om de huid te beschermen tegen de invloeden van de UV-straling. Na de behandeling wordt er geadviseerd om minimaal 14 dagen niet te zonnen, omdat de huid aan het herstellen is en tijdelijk kwetsbaarder is voor de zon. Binnen 24 uur mag je geen fruitzuren of make-up op het gezicht aanbrengen. Na de behandeling 14 dagen wachten met waxen in het behandelde gebied. Sporten mag na 24 uur en sauna na 48 uur.

Het resultaat van de Dermaplaning behandeling is direct zichtbaar en voelbaar. Door het verwijderen van de donshaartjes, de dode huidcellen en vuil ziet de huid er zichtbaar egaler en frisser uit. De huid voelt zeer glad aan. Make-up kan mooier en gelijkmatiger aangebracht worden en het blijft beter zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. De behandeling kan na 4-8 weken herhaald worden.