Bereik jouw droomhuid!

Voor ieder huidtype een passende gezichtsbehandeling.

Exclusief:

Get glowy healthy skin!

Elke huid is uniek en heeft andere behoeftes. Bij iedere gezichtsbehandeling wordt door middel van een huidanalyse goed naar het gezicht gekeken. Op basis van de huidconditie wordt de huidverzorging gekozen. Het kan daarom gerust zijn dat bij een nieuwe gezichtsbehandeling andere producten worden gekozen. Altijd verzorging op maat! Klapp Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Het merk KLAPP bestaat al meer dan 35 jaar en is bovendien wereldwijd bekend door zijn innovaties waaronder zijn verse stamceltherapie, Retinol( Vit A), Vitamine C, Hyaluron en de ASA PEEL ®Internationale onderscheidingen.

Kennismakingsbehandeling

Ben je nieuw in de salon? Probeer eens de kennismakingsbehandeling. Dit is een volledige gezichtsbehandeling inclusief een ontspannende gelaatsmassage. Achteraf ontvang je een passende sample van Klapp cosmetics om thuis te proberen.

Basisbehandeling:

Reiniging
Dieptereiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Gezichtsmasker op basis van uw huidconditie
Hoofdhuidmassage of handmassage
Verzorgende dagcrème

Verwenbehandeling bestaat uit: 

Reiniging
Dieptereiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Brow styling – waxen – trimmen – epileren
Ontspannende gelaatsmassage incl. nek en schouders
Gezichtsmasker op basis van uw huidconditie
Hoofdhuid of handmassage
Verzorgende dagcrème

Toe aan een uitgebreide gezichtsbehandeling?

In de salon zijn er diverse gezichtsbehandelingen waaronder de deluxebehandeling met extra opties waaruit je kunt kiezen. Bij elke behandeling kijken we goed naar de huidconditie, zodat we de producten op maat kunnen aanpassen.

Deluxebehandeling bestaat uit: 

Reiniging
Dieptereiniging
Stomen
Verwijderen van onzuiverheden
Brow styling – waxen – trimmen – epileren
Waxen van bovenlip of kin
Ontspannende gelaatsmassage incl. nek en schouders
Gezichtsmasker op basis van uw huidconditie
Hoofdhuid of handmassage
Verven van wimpers of wenkbrauwen
Extra ampul voor het gezicht
Verzorgende dagcrème

We want more!

Soms heeft je huid een extra boost nodig of juist een stukje rust. Je kunt bij elke behandeling lichttherapie inzetten om sneller bij jou huiddoel te komen.

Heb jij het al geprobeerd?

Extra voor de huid:
Het is ook mogelijk om HC9 lichttherapie toe te voegen aan de gezichtsbehandeling voor een extra boost.
Tijdens een lichttherapie-sessie wordt er gebruik gemaakt van kleuren en LED-licht. Elke kleur (rood, blauw, groen, geel) heeft een bepaalde werking, golflengte en penetratiediepte. Zo kun je gericht op een ontspannende manier werken aan het verbeteren van de huidconditie.

Werking:
• Verbetering van de bloedsomloop
• Minimalisering van fijne lijntjes en rimpels
• Minimalisering van porien
• Verbetering van de huidtextuur en huidversteviging
• Vermindering van onzuiverheden van de huid
• Vermindering van huidirritaties en sneller herstel
• Werkt zonder de huid te verhitten of te beschadigen
• Vermindert leeftijd en milieugerelateerde pigmentvlekken
• Lichtere huid
• Makkelijk en veilig in gebruik
* Duur: 15 minuten – € 15,00.

Huidverbetering

Dermapen 4 is ‘s werelds beste apparaat met micro-needling. Een cocktail van hoogwaardige werkstoffen worden in de huid gebracht door de kleine kanaaltjes die de Dermapen 4 maakt in de huid. De werkstoffen voor een specifiek huidprobleem komt gelijk in de juiste huidlaag terecht. De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger. De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder. Neem eens een kijkje op deze pagina.

Peelings zijn een effectief middel om diverse huidproblemen gericht te behandelen. Ze kunnen beschadigingen door de zon, pigmentvlekken en oppervlakkige acnelittekens verzachten of de huid verstevigen. De huid ziet er zichtbaar frisser, gladder en egaler uit. Bovendien bevordert fruitzuur de collageenproductie en vermindert het fijne lijntjes in het gezicht. De koningin van Klapp cosmetics namelijk de ASA PEEL. Een peelingmasker die in een aparte behandeling wordt aangeboden als huidvernieuwingsprogramma.

Bij een bindweefselmassage pak je met diverse massagegrepen het onderhuidse bindweefsel aan met daarbij de spieren in het gezicht. Het is een intensieve behandeling die ook wel eens de “natuurlijke face lift” genoemd wordt vanwege het liftende effect. Het doel van de behandeling is om de doorbloeding te stimuleren, verklevingen uit de huid te halen en ervoor te zorgen dat jouw huid zichzelf beter gaat herstellen. De stevige massagetechnieken zorgen in het bindweefsel dat de huid collageen en elastine aanmaakt.