Wat zijn Dermapen™-behandelingen?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae

Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandelingen?

Normaal gesproken niet, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

Welke plekken kunnen behandeld worden?

– Het hele gezicht dus ook rondom de ogen en de neus.
– Nek en decolleté.
– Striae of littekens op het lichaam.
– De hoofdhuid om haargroei te stimuleren.
– De rug en buik.

Hoe krijg ik het beste resultaat?

Voor optimale behandelresultaten kun je thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is ook uitermate geschikt als uw dagelijkse verzorging.

Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, behandeling van acnélittekens, striae en pigmentatie?

 • Verjonging*:   3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken.
 • Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken.
 • Striae:              4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken.
 • Pigmentatie:   4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken.

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

Je ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Wat zijn de contra indicaties?

 • Allergie voor chirurgisch staal
 • Huidkanker of de aanwezigheid van plekjes + bekend met huidkanker
 • Ziekte gevoel en/of koorts
 • Herpes
 • Auto immuun ziekten
 • Littekens die nog niet uitgerijpt zijn
 • Diabetes
 • Gebruik van roaccutane, isotretinoïne
  – Chemotherapie
  – Zwangerschap en/of borstvoeding

Doet een behandeling pijn?

Inmiddels is de Dermapen 4 zo ontwikkeld dat een behandeling geen pijn doet. Verdovingscrème is niet nodig. Het kan bij sommige plekken meer gevoelig zijn. Dit is per persoon verschillend.

Hoe ziet een Dermapenbehandeling er uit?

We beginnen met een huidanalyse en het bespreken van jouw wensen. Daarna nemen we samen een intake/toestemmingsformulier door. We maken voor en na de behandeling foto’s, zodat we straks goed het resultaat kunnen zien.

Tijdens een behandeling gaan we:

– Reinigen met de Tri phase cleanser
– De huid desinfecteren met de Cliniprep
– Een cocktail maken van werkstoffen op basis van jouw huid(wensen)
– De huid behandelen met de Dermapen 4
– De huid verzorgen met het Hyla active 3D sculpt masker
– De huid verzorgen met een DP huidproduct
– De huid beschermen en verzorgen met de Cover recover SPF30

Gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik

De DP Dermaceuticals presteren altijd. Hyaluron is essentieel voor de huid en is aanwezig in alle drie lagen van de huid. Het is een moleculaire bouwsteen die werkt als verbinder voor het weefsel en die de huid gehydrateerd houdt. Naarmate de huid verouderd zal de natuurlijke hoeveelheid van hyaluronzuur af gaan nemen. Veel gezichtscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, helaas is het HA molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid.
Hylafuse™ Complex breekt door de traditionele huid barrières zoals geen andere vorm van Hyaluronzuur. De gepatenteerde formule bestaat uit 3 verschillende hyaluron moleculen en elke formule heeft daarbij zijn eigen functie en grootte (kDa).

Bij het afnemen van een micro-needling kuur (4 of 6 keer) ontvang je de DP Cover Recover SPF30 t.w.v. 89,00 Euro cadeau!

 • Een Dermapen 4 gezichtsbehandeling kost 130,00 Euro
 • Inclusief hals & decolleté kost de behandeling 159,00 Euro

DP Dermaceuticals

 • Cover Recover SPF30 kost 89,00 Euro
 • De Anti-oxidant cocktail, Brite Lite & Vitamin rich repair zijn 99,00 Euro per stuk
 • Tri phase cleanser kost 49,00 Euro
 • Clini prep kost 19,95 Euro