Cursus

Cursus Professional Brow Styling:Deze leerzame cursus is een aanrader als je jezelf wilt specialiseren in het stylen en shapen van de wenkbrauwen. Iedere wens, wenkbrauw en gezichtsvorm is uniek. Daarom deel ik graag mijn tips & tricks, zodat jij de wenkbrauwen van klanten kunt behandelen als een pro!

Bij de cursus “Professional Brow Styling” leer je diverse technieken om de wenkbrauwen te shapen, stylen en te perfectioneren met wenkbrauwverf en make-up.

Tijdens de cursus wordt theorie en praktijk afgewisseld en krijg je persoonlijke begeleiding. Omdat ik alle aandacht aan de cursist wil geven, is er plek voor maximaal 2 personen.
In de praktijk oefen je op 2 modellen die je zelf meeneemt.Dit gaan wij behandelen:

• Waxen & epileren
• Verven & perfectioneren met make-up
• Knippen van de wenkbrauwen
• Theorie omtrent dit thema & producten
• Opmeten van de wenkbrauwen
• Tips voor in de salon


De cursus is inclusief lunch en je ontvangt een certificaat na afloop. Op de cursusdag kan je gebruik maken van de producten in de studio.Kosten cursus & pakket: 

De kosten voor de cursus zijn: € 375,00 excl. btw en dient van te voren worden afgerekend.
Het is mogelijk om een startpakket te kopen.

Tijden: 

We starten om 10:00 uur. Het eerste model mag om 11:30 uur aanwezig zijn. Rond 12:30 uur is er een lunchpauze. Na de pauze en een deel theorie, mag het tweede model om 13:30 uur aanwezig zijn. De cursus sluiten we om 16:30 uur af.

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan even contact voor meer informatie. Ik help je graag met jouw vragen.