Cursus Professional Brow Styling

Deze leerzame cursus is een aanrader als je jezelf wilt specialiseren in wenkbrauwbehandelingen. Iedere wens, wenkbrauw en gezichtsvorm is uniek. Met jarenlange kennis en passie voor het vak, deel ik graag mijn tips & tricks, zodat jij de wenkbrauwen van klanten kunt behandelen als een echte pro!

Bij de cursus Professional Brow Styling leer je diverse technieken om de wenkbrauwen te shapen, stylen en te perfectioneren met wenkbrauwverf, henna en make-up.Tijdens de cursus wordt theorie en praktijk afgewisseld en krijg je persoonlijke begeleiding. In de praktijk oefen je op 2 modellen. Wij kunnen eventueel ook voor een model zorgen. Je ontvangt de theorie die we hebben behandeld mee naar huis, zodat je altijd kunt terugkijken als dat nodig is.Cursus inhoud:

• Waxen – epileren – knippen
•  Vorm bepalen en brow mapping
• Verven & perfectioneren met make-up

• Henna brows
• Theorie omtrent dit thema & producten
• Praktijk op 2 modellen

• Contraindicaties
• Nazorg
• Social media & marketing tips & tricks

De cursus is inclusief lunch, drinken en je ontvangt een certificaat na afloop.
Op de cursusdag kun je gebruik maken van de producten in de studio en uit jouw startpakket.Kosten cursus: 

De kosten voor de cursus zijn: € 375,00 excl. btw en dient van te voren worden afgerekend.
Het is mogelijk om een startpakket te kopen.

Op de cursusdag zelf: 

We starten om 9:30 uur met theorie. Daarna demonstreer ik de technieken op een model, zodat je eerst kunt meekijken. Vervolgens ga je onder begeleiding zelf aan de slag op het eerste model. Hierna volgt een pauze. In de middag werk je op het tweede model. De cursus sluiten we rond 16:30 uur af met het ontvangst van het certificaat van deelname. Je wordt toegevoegd aan onze Facebookgroep voor ondersteuning na de cursus. Hier kan je jouw vragen en ervaringen delen. 

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie.

Elleebana trainingen

Wist je dat je bij Beauty by Sunseeree ook cursussen en workshops kan volgen van Elleebana?
Het Australische merk staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk jouw klanten volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, stijle wimpers en “overkrulde” wimpers. Naast de wimperlift zijn er ook andere trainingen mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook 2 cursussen combineren. Klik op de volgende opties voor meer informatie of via het menu.

Elleebana One Shot Lash Lift
• Elleebana Profusion Brow Lift
• Elleebana Henna Brows