Contact

Wil je een afspraak maken of heb je bijvoorbeeld een vraag over de behandelingen, producten of werkwijze?

Via de onderstaande gegevens kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik geef graag een advies over de mogelijkheden. 

KvK: 68887256Werkgebied:


• Ik werk vanuit mijn salon aan huis en werk alleen op afspraak. Als je een afspraak bij mij maakt zal ik gelijk het adres doorgeven in Etten-Leur. Er is voldoende gratis parkeerplek voor de deur.

• Beauty by Sunseeree heeft op het adres: Stationsplein 25 in Etten-Leur een studio waar onder andere make-up workshops, bruidsmake-up en cursussen voor professionals worden gegeven.


Afspraak maken:

• Je kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Mocht ik de telefoon niet kunnen beantwoorden, kun je altijd een voicemailbericht inspreken met jouw naam, telefoonnummer waarop je teruggebeld wilt worden en jouw vraag. Dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Er is ook een optie om een WhatsApp-bericht te sturen. T: 0611281811. 

• Daarnaast ben ik bereikbaar per e-mail via: info@beautybysunseeree.nl


Betalingen:

Ik wil je vriendelijk verzoeken om contant te betalen. Er kan ook via een “Tikkie” betaald worden. Dit is een bericht die ontvangen wordt via WhatsApp, waarna je eenvoudig online de betaling kunt overboeken. In overleg is er ook een mogelijkheid om het bedrag van tevoren naar mij over te maken.

♥ Tip: Wil je iemand verrassen of verwennen? Het is mogelijk om een cadeaubon te schenken. Uiteraard in een feestelijke verpakking inclusief een verrassing.