Welkom!

Ik stel mezelf graag voor, zodat je een beeld hebt wie nu precies de persoon achter Beauty by Sunseeree is.
Ik ben Sunseeree, 32 jaar en trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds 2005 ben ik schoonheidsspecialiste. Ik kan intens genieten om mensen in de watten te leggen en mijn passie te delen. Ik geloof dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven, maar vooral dat je jezelf niet moet vergeten. Je bent het waard om verwent te worden en quality time met jezelf geeft rust, maakt je mooi en doet stralen. Met een positieve vibe en persoonlijke aandacht wil ik graag mijn klanten tot dienst zijn. Wist je dat Beauty by Sunseeree exclusief met Klapp Cosmetics werkt in Etten-Leur?
Ik verwelkom je graag voor een kennismaking. 

Stage lopen binnen de salon?

Beauty by Sunseeree is erkend leerbedrijf door de SBB. Dit geldt voor de opleidingen “Schoonheidsspecialiste” en “Marketing & Communicatie”. Zoek jij een interessante stage?
Ben je ondernemend en heb je passie voor jouw vak? Dan nodig ik jou uit om een sollicitatie te sturen en wie weet komt hier een mooie samenwerking uit. 

Let's connect

Ben jij enthousiast over de salon, behandelingen, producten en/of de resultaten? Het zou geweldig zijn als je een review achterlaat via Google, Facebook of Salonized.
Ontzettend bedankt!

Instagram is mijn favoriete mediaplatform. Hier deel ik vaak resultaten van behandelingen en deel ik foto’s achter de schermen. Het is een leuke manier om op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt in de salon.

Heb jij de Facebookpagina van Beauty by Sunseeree al geliked? Ja? Super! Dan ontvang je ook handige updates, nieuwtjes en meer. Je bent welkom om hier jouw ervaring te delen en gezellig te reageren op de posts. 

De salon kun je telefonisch bereiken of nog gemakkelijker: stuur een WhatsApp-bericht!
Dit is de snelste manier om in contact te komen. Uiteraard mag je altijd bellen of een e-mailadres sturen. 

Waar ik voor sta

Een professionele, maar gezellige salon waar iedereen zich welkom voelt ongeacht haar/zijn achtergrond. Met mijn kennis en de diversiteit aan behandelingen kunnen we gericht werken aan een stralende huid of gestylde wenkbrauwen die passend zijn bij jouw gezichtsvorm. 

Werkt met:

Heb jij wel eens kennisgemaakt met de huidverzorging van Klapp cosmetics? Ervaring het tijdens een gezichtsbehandeling en ontvang een sample voor thuis.

glowy skin & eyebrows on point!

Dermapen 4

Razend populair en ‘s werelds beste apparaat voor micro-needling. Huidverbetering binnen handbereik!

Verwenbehandeling

De meest geboekte gezichtsbehandeling. Een boost voor de huid en een fijn verwenmoment voor jezelf.

All about Brows

Waxen, epileren, stylen, henna, tinting en nog meer good stuff. Een passende wenkbrauw bij iedere gezichtsvorm.