Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, interessante actie’s en foto’s?
Vergeet dan niet Beauty by Sunseeree te volgen op social media. Via deze kanalen kun je een kijkje nemen “achter de schermen”, komen er regelmatig win actie’s en kun je eventueel ook vragen stellen.

 

Instagram

 Facebook

 Youtube 


Reactie’s van klanten: 

P. Pham-Liang“Ik heb one-by-one wimperextensions genomen bij Sunseeree. Ze zet het erg zorgvuldig en netjes. Het ziet er erg natuurlijk uit en scheelt enorm veel tijd in mijn ochtendritueel. Dank je wel, ik ben er super blij mee!” 

P. Engels“Wil je mooie wimpers en ook nog gezelligheid ga dan zeker naar Sunseeree.”

M. Middelkoop“Mijn wimpers zijn kort en recht. Dus ik was altijd maar in de weer met de wimperkrultang. Dankzij de Lash Lift behandeling hoef ik dit niet meer te doen! Zelfs mijn aziatische wimpers blijven recht omhoog staan. Sunseeree is professioneel en kijkt echt naar jouw wensen. Ik zou de lash lift zeker aanraden.” 

L. Reijters“Ik heb een lash volume lift laten doen. Mijn wimpers zijn nu zo mooi gekruld. Heb geen mascara meer nodig. Heel blij mee. Ik kom zeker terug. Dankjewel Sunseeree.”

C. Bouwman – “Heb een brow styling laten doen. Super blij mee. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Ze werkt ook super precies en heel netjes. Ik kom zeker terug.”